اولویت رئیس جدید سازمان زندان‌ها؛ سازماندهی زندانیان و بازگشت به جامعه وضعیت آب و هوای کشور تا پایان هفته اعلام جزییات محدودیت‌های ترافیکی تا ۹ شهریورماه چرا استارلینک هنوز نمی‌تواند جای اینترنت موبایل را بگیرد؟ / محدودیت بزرگ ارتباط گوشی با ماهواره نتایج کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان  هوا از روز جمعه سرد و بارانی می‌شود / جزییات تغییرات جوی در استان‌ها  واقعیت عجیب درباره دارو‌های تزریقی لاغری سارق اسپایدرمن در شهرری/ دیوار راست را بالا می‌رفت! هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی

هشدار ورود موج جدید بارش برف و باران شدید از بامداد سه‌شنبه به کشور

هشدار ورود موج جدید بارش برف و باران شدید از بامداد سه‌شنبه به کشور کارشناس سازمان هواشناسی با هشدار نسبت به ورود موج جدید بارش‌ها، گفت: از بامداد سه‌شنبه (۱۴ بهمن) سامانه‌ای بارشی جدید از شمال‌غرب و غرب وارد کشور می‌شود که برف و باران شدید مورد انتظار است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 01
کد خبر: ۳۰۰۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اصغری، کارشناس سازمان هواشناسی کشور با تشریح آخرین وضعیت جوی کشور، گفت: امروز (یکشنبه، ۱۲ بهمن) از نظر بارشی، با توجه به وجود رطوبت در منطقه، در شمال‌غرب کشور شرایط برای وقوع بارندگی مهیا است.

وی افزود: پدیده جوی مهم دیگر امروز، افزایش محسوس سرعت وزش باد در بخش‌هایی از کشور است که استان‌های تهران، البرز، قزوین، زنجان، اردبیل، قم، استان مرکزی، همدان، خراسان رضوی و شمال استان اصفهان را دربرمی‌گیرد و در این مناطق، وزش باد به‌صورت نسبی قابل توجه خواهد بود.

اصغری بیان کرد: با توجه به سرعت وزش باد، احتمال بروز خسارت به سازه‌های موقت از جمله داربست‌ها، تابلو‌های تبلیغاتی و گلخانه‌ها وجود دارد و لازم است تمهیدات پیشگیرانه در این زمینه در نظر گرفته شود.

این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به روند افزایشی دما در کشور، اظهار کرد: همچنان با افزایش دما مواجه هستیم؛ به‌گونه‌ای که امروز دمای شهر ارومیه نسبت به روز گذشته حدود ۵ درجه افزایش داشته، در کرج افزایش دما به ۷ درجه رسیده و در ساری نیز دما تا ۸ درجه افزایش نسبت به روز قبل گزارش شده است.

وی یادآور شد: تداوم این روند افزایشی دما می‌تواند مخاطراتی از جمله افزایش احتمال وقوع بهمن را به همراه داشته باشد، از این‌رو به کوهنوردان توصیه می‌شود برای حفظ سلامت خود، از تردد و فعالیت در نواحی پرخطر کوهستانی خودداری کنند.

اصغری با اشاره به پیش‌بینی وضعیت جوی روز‌های آینده گفت: از بامداد روز سه‌شنبه باید منتظر ورود موج جدیدی از بارش‌ها به کشور باشیم؛ سامانه‌ای که مانند سیستم‌های اخیر، از سمت شمال‌غرب و غرب کشور وارد می‌شود و به‌سرعت در همان روز، بخش وسیعی از استان‌های نیمه غربی را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

وی افزود: در استان چهارمحال و بختیاری، شهر‌هایی از جمله کوهرنگ، سامان، اردل، فرخشهر، فارسان و شهرکرد، در روز سه‌شنبه و حتی چهارشنبه شاهد بارش برف خواهند بود. در استان خوزستان نیز به‌ویژه در مناطق شمالی، بارش‌ها نسبتاً قابل توجه پیش‌بینی می‌شود و برای نمونه می‌توان به مناطقی مانند اندیکا اشاره کرد.

این کارشناس هواشناسی در پایان درباره وضعیت جوی تهران خاطرنشان کرد: امروز در تهران وزش باد را شاهد هستیم و فردا (دوشنبه) سرعت وزش باد به میزانی خواهد بود که به بهبود و تمیزی هوا کمک می‌کند و روز سه‌شنبه، وضعیت جوی تهران به‌صورت موقتی بارانی خواهد بود و در ارتفاعات استان نیز بارش برف پیش‌بینی می‌شود./ مهر 

کلمات کلیدی: هواشناسی باران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار